Karl Smart flasher hver eneste dag, gode tilbud til unge mænd og herrer, der elsker en elegant tøjstil. Når du træder ind i forretningen, mødes du af et imødekommende smil fra indehaveren Mourad, mens fornemmelsen af både Paris, London og selvfølgelig Værndamsvej, sniger sig hurtigt ind på dine sanser.

Ja, du kender den nok, den moderne tøjbutik med placering i hjertet af København, der igennem 21 år har stået fast med en klar filosofi at ‘skjorter skal kunne løfte hele tøjsættet’, altså bære looket alene. Det er en selvfølge, at der også er habitter,

Mourad Slimani, indehaver af Karl Smart igennem 21 år.

tørklæder, hatte, sko og mere casuale klæder.

Mens der stadig er ‘ophørsudsalg’ og uden at kende den endelige lukkedato, så skyldes det enkelt, at der stadig ikke er fundet en køber af butikken endnu. Så kender du en, som ønsker at starte butik på Værndamsvej, så kig forbi Karl Smart. Måske et nyt eventyr kan begynde.

Dit Vesterbro’s fotografer, Jesper Thode Larsen og Anne Beth Witte, var forbi, så kom med på en lille tour her eller kig forbi forretningen på Værndamsvej 11, gør nogle fede kup, og imens du venter giver de en kop kaffe og en alletiders service.

Du kan også følge med på butikkens Facebookside her og fortsat få gode opdates med tilbud og konkurrencer.