FÅ EN OPLEVELSE MED KALLES KAFFE – de gør udsøgt kaffe muligt overalt! Lige fra det store forkromede messe- eller festival setup til en lille hyggelig familiefest.

Tilbage i 2009 kom den første grønne kaffe knallert til verden. Èn Mean green bean machine blev hurtigt til to, og i dag har de en hel hær holdende i garagen på Amager. Hvis knallerterne kunne tale, ville de lytte i timevise til alle de oplevelser de har i bogen. For de tør godt sige at hæren både har været Danmark rundt, haft hovedpine på Roskilde Festival, brug for solcreme til Folkemødet og ellers glædet kaffetørstige fra baggagerummet.

Kalles Kaffes rutinerede baristaer serverer altid en uforglemmelig kaffeoplevelse på messer, udstillinger, private arrangementer, firmaevents og lignende.Deres kaffebønner er økologiske og fra Guatemala – ristet hos Copenhagen Coffee Lab. Læs mere på www.kalles-kaffe.dk.

Dit Vesterbro mødte forleden Kalles Kaffe. Det var rigtig dejligt med en god kop kaffe – to go – efter at have været ude i regn og blæst. Se billederne her.