Hver uge bliver tusindvis af danskere på AOF´s aftenskoler klogere på alt fra madlavning, kunst, motion til sprog og syning – og alle kan være med, uanset sted. For AOF findes overalt i Danmark.

Dit Vesterbro besøgte underviser Jane Sarby, som har undervist i akryl og akvarel maling i intet mindre end 19 år og hun elsker det stadig ligeså meget, som da hun startede tilbage i 2000. Udover at hun nyder at undervise, så er det hver gang en oplevelse at se elevernes udvikling og de mange værker der skabes. For 7 år siden afholdte Jane den første kunstudstilling med værker fra deltagende fra kunstkurset og det har siden været en tilbagevendende begivenhed.

I weekenden startede endnu en udstilling, hvor der var ferniseringen lørdag d. 30 marts, som var en stor succes. Venner, familie og andre kunstinteresserede var forbi og der blev første dag solgt 16 billeder, hvilket er 5 mere end sidste års udstillingen. De mange kursister var glade og stolte og ingen var i tvivl. De fortsætter naturligvis på deres hold – hvor sammenhold, kreativitet og gode venskaber er et ekstra plus, udover deres gode underviser, Jane.

Jane fortæller; Efter en hel vinter med undervisning en gang om ugen, er det sjovt og spændende at vise andre hvad vi har fået tiden til at gå med. Der er folk i alle aldre, fra sidst i 20’erne til op i 80’erne. Det er et frirum hvor man for lov at udfolde sin kreativitet og så er der jo selvfølgelig det sociale, afslutter hun.

Vil du vide mere om AOF og se de mange forskellige kurser og meget mere, så læs videre her. Se billederne fra Dit Vesterbro’s besøg til ferniseringen (denne gang i Dragør).