Foråret ankom og det gjorde det bedste forårsmarked også. Dybbølsgadekvarteret og de mange små butikker havde i dag stablet et fedt arrangemet sammen og der var dømt hygge, lopper og liv på alle plan.

Var du også forbi gaden og få forårsfornemmelserne ind i sjælen? Hvis ikke, så kan du kigge med her, for Dit Vesterbro var også forbi og vi kan roligt sige: Det var super hyggeligt. Her kan du se nogle af vores stemningsbilleder af lopperne, de kolde fadøl, skøn live-musik, faverige ansigter efter ansigtsmaling af  ‘Sminkepigerne Ansigtsmaling i København´, skønne legesyge hunde, nysgerrige børn, den velsmagnede kaffe fra Wonder Coffee, de velsmagende kager fra Sweet Surrender, gutterne fra en ‘tøsede’ polteraben og meget mere.

Vil du gerne være godt forberedt på den næste begivenhed, så følg med Dybbølsgadekvarteret’s facebookside lige her. Der er ingen tvivl om, at de popper op igen med et solidt og skønt arrangement – og hvem vil gå glip af det?

Har du taget et skønt eller sjovt foto af Vesterbro, er du velkommen til at indsende det til os. Send dit materiale samt en lille tekst til  redaktion@dit-vesterbro.dk.