Er det stregen til den spanske guitar som mangler, måske er du nysgerrig for at opgradere dit udstyr eller leder du efter det første bas, guitaren eller forstærker, så er ‘Akustikken‘ det helt rigtige sted at kigge forbi. Butikken har siden 1982 hjulpet og inspireret mange kunder. 

Tag ind i den dejlige atmosfære og få testet dit grej, mens du får gode råd. Har du en ide om hvordan guitaren skal lyde, kan de vejlede dig således at du får lige dét, som du ønsker af lyd. Om det er valg af effekter, pickupper eller valg af streng, vil de mere end gerne give deres erfaring videre til dig. Der er nemlig tale om eksperthjælp, med råd om opsætning, justering, strengvalg og gear.  Så hvorfor bakse med problemerne selv, når hjælpen er lige om hjørnet.

Nybegyndere, øvede og professionelle kan side i sofaen, med en kop kaffe og få en snak om alt fra de nyeste tiltag til de gamle kendinge.  Tag forbi og få en snak hvis du er i tvivl.

Du kan læse mere på deres hjemmeside her samt få en masse inspiration på deres instagram.  Her du spørgsmål, så har kan du også skrive til dem på deres facebook her.