Alioscha Serge og Trine Trash var gæst på Vesterbro Rock Radio og her var Dit Vesterbro forbi og lytte med, da Ole gav den gas i studiet sammen med dem. Det var sjovt, det var funky og det var spændende!

Der blev både talt de om den gamle og kommende musik af The Natural Disasters ledsaget af Trine Trash og meget mere. Du kan lytte til hele sagen den 24. maj, når udsendelsen triller ud i ærteren.

Radio Vesterbro er en af landets ældste lokalradioer, med over 30 år som aktivt lokalt medie på Vesterbro. På Halmtorvet 13 har de i kælderen indrettet deres lækre lyse studie.

Har du en god ide til et radioprogram, eller et emne du brænder for som har interesse for Vesterbro borgere, så er du altid velkommen til at kontakte dem. Så ser de om en af de eksisterende redaktioner kan tage dit emne op, og invitere dig og andre involverede i studiet for en snak. Du må også meget gerne kontakte dem, hvis der er arrangementer i lokalområdet du mener skal omtales i radioen. Læs mere her og kom tættere på din lokal radio.

Tag med on air lige her.