I 2017 åbnede ”John’s Hotdog Deli” i Kødbyen, Flæsketorvet 39 og sikke et eventyr det har været ligesiden. Det velsmagende konceptet er byg-selvhotdogs og frikadele sandwich samt byen bedste bøfsandwich med brun sovs – altid med masser af spændende hjemmelavet tilbehør. MUMS, siger Dit Vesterbro bare. 

Johns Hotdog Deli vandt i 2015 Politikens “I BYEN” pris som læsernes foretrukne takeaway, og vi kan godt røbe, at tæt ved Hovedbanegården, finder du stedet, hvor man tør gå ny veje med hotdogs. Her har de hver uge udviklet nye hottere, hvor tilbehør er hjemmelavet, og pølserne produceret med respekt for både dyr og mennesker.  John har en baggrund som konditor, og har desuden arbejdet som kok i både ind- og udland.

Hvis du gerne vil opleve en hotdog med himelsk smag, masser af kant og som ALDRIG går på kompromis med kvalitet, så må du bare forbi og opleve smagen på egen hånd. Det er værd at nævne, at John bruger masser af øl til sit unikke hjemmelavede tilbehør, hvor han bruger det bedste man kan få fra Mikkeller samt Amager bryghus.

Vil du gerne vide mere, så følg med på deres Facebookside, og få nyhederne først.  Dit Vesterbro var på besøg, så tag et kig med indenfor her.