Nu er den her endelig: Den nye ‘Ejderstedgade Gin’ som også er produceret på Vesterbro. Så er du en fan af gin eller vaskeægte ‘Vesterbroer’, skal du da bare eje denne nye flaske og weekenden er sikret med rigtig hygge med vennerne. 

I 2016 lancerede Copenhagen Alcohol deres første spiritus CpH Vodka, som efterfølgende har fået stor anerkendelse i Danmark – dette er ikke uden grund, da den i 2018 vandt dobbelt guld i blindsmagning i San Francisco. Copenhagen Alcohol har nu lanceret deres første gin. Den er selvfølgelig destilleret på CpH Vodka.

Den er produceret i Danmark på økologiske råvarer og indeholder følgende 5 botanicals: enebær, rosenblade, lavendelblomst, ingefær og lakridsrod. Duften har et delikat strejf af enebær og lakridsrod. Smagen er let krydret med noter af lavendel, ingefær og lakrids. De anbefaler den til Gin og Tonic, hvor den kombineres med Fever-Tree Indian Tonic, agurk skive og et kværn sort pepper. Ja tak, siger vi bare.

Du kan bestille flasken lige her og kan du slet ikke vente, så kan den faktisk også købes hos KIHOSKH, allerede i dag. De forhandler også den lækre CpH Vodka, så er du i fest humør, kan du prøve dem begge.

Du kan følge med på Ejderstedgade Gin’s Facebookside her eller også tjekke Copenhagen Vodka ud lige her.