Åh nej, du har smækket dig ude, din lås er gået i stykker eller dine yndlingssko er ødelagte og hvad gør du så? Tjo, du kigger selvfølgelig forbi C.C. Låseservice, Hæle- og Nøglebar i Istedgade 126 – for her kan du få den optimale hjælp.

Christian Christensen, indehaveren og hans godtfolk bag disken, hjælper dig nemlig med den optimale service og vejledning, uanset om det er, råd og vejledning i vedligeholdelse af dit fodtøj, en ny sål, en hæl, ekstra nøgler, et skilt, en gammel lås eller måske en ny? Ja, mulighederne er mange.

Du spotter hurtigt foretningens placering, for den ikoniske røde støvle hænger stadig så smukt på husets facade, lige over indgangen til butikken. Når du kommer ind, mødes du af smil og et godt glimt i øjet, mens den hyggelig stemning omfavner dig og minderne strømmer tilbage i tiden, når man står der i duften af læder, skind og maskiner. Ah, de gode gamle dage.

Ja, alle kan have brug for en for en nøglebar. Der er ingen tvivl om, at denne hælebar er en af de bedste med optimal service og professionel udførelse, og ikke nok med det, så støtter de også op omkring de lokale spejdere, 1. Sønderbro. Derfor kan du lige støtte op og købe et lod, hvor du kan være med i lodtrækningen om rejser, gavekort og andet. (gælder kun frem til d. 1 juni)

Dit Vesterbro var forbi forleden, så tag et kig indenfor lige her.