Mangler du ideer til gode steder at besøge, så kan Dit Vesterbro varmt anbefale at du kigger nærmere på Bakkehuset Museum, som er et litteræt og kulturhistoriskmuseum, som sammen med den omkringliggende have giver et autentisk indblik i 1800-tallets livsformer.

Museet er centreret om ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek, som ejede huset fra 1802 til 1830. I denne periode var Bakkehusets stuer fyldt med samtaler om kunst, litteratur, filosofi og videnskab, og anseet personer som H.C. Andersen, Adam Oehlenschläger, H.C. Ørsted, B.S. Ingemann og mange andre har haft deres gang her.

Dit Vesterbro har været på besøg i det smukke hus, den fantastiske have og det skønne ottekantede orangeriskønne. Se med lige her.  Læs mere om stedet på hjemmesiden lige her.

Tag med på en lille rundtur i museet. Se med her. 

Kamma Rahbeks romantiske have med historiske og sjældne blomster.
Her kan du komme med på en lille tur igennem den botaniske og det fantastiske havedesign, som Kamma Rahbek dyrkede hendes smukke og sjældne blomster. Haven var anlagt i tidens typiske stilart – den landskabelige eller romantiske have.

Besøg det flotte ottekantede orangeri.
I sommerhalvåret bydes der på skønne, kulinariske oplevelser, såsom smørrebrødsanretninger, kager, vin, snapse, kaffe og te. Orangeriet er tegnet af Rønnow Arkitekter ved Laust Ovesen, og det fungerer som museumscafé med plads til 44 siddende gæster, fordelt ude og inde.