Afliv mandagstrætheden med Coca-Cola Energy, en omgang mandagskaraoke med Sus Wilkins og Nicholas Kawamura og en liveoptræden med SKINZ d. 26. august på Kayak Bar i København.

Videnskaben har vist, at du bliver bedre tilpas og får mere energi og selvtillid, når du synger i selskab med andre*. Og derfor skyder Coca-Cola lanceringen af deres nye energidrik, Coca-Cola Energy i gang med et karaokearrangement, der skal bringe folk sammen, aflive mandagstrætheden og sprede den positive energi.

Coca-Cola Energy – den nye energidrik fra Coca-Cola – har det som sin erklærede mission at sprede den positive energi i hverdagen. Det demonstrerer Coca-Cola Energy med et gratis karaokearrangement på Kayak Bar, hvor det vil være muligt for dem, der har lyst, at give et nummer, og hvor alle andre er velkomne til at tage del i den gode og energifyldte stemning.

Karaoke med Coca-Cola Energy.
Her vil værterne Sus WIlkins og Nicholas Kawamura guide publikum og de deltagende på scenen igennem en dejlig eftermiddag i den gode positive energis tjeneste. Til at bedømme sangpræstationerne er udover værterne Sus Wilkins og Nicholas Kawamura også sangeren SKINZ, der selv slutter dagen af med at gå på scenen og give en liveoptræden.

Det er muligt for alle at deltage, og hvis man ikke er den store sangfugl selv, er der stadig rig mulighed at nyde en dejlig sommereftermiddag på en af Københavns hyggeligste barer. Deltagerne dyster om en førstepræmie på 3 måneders forbrug af Coca-Cola Energy – markedets eneste energidrik med et strejf af Coca-Cola.

En anderledes energidrik.
”Coca-Cola Energy skal sprede den positive energi. Vi har valgt at tage den udfordring op ved at invitere alle københavnere til karaoke på den hårdeste dag i ugen – mandag. Vi håber selvfølgelig, at mange selv vil træde oppe på scenen, men ellers er man velkommen til at nyde andre optræde – og smage den nye, spændende energidrik,” siger Maja Bjeverskov, Brand Manager hos Coca-Cola.

Coca-Cola er markedets eneste energidrik med et strejf af den velkendte Coca-Cola-smag og indeholder bl.a. koffein fra naturlige kilder, guarana-ekstrakt og B-vitamin, men ikke taurin. Coca-Cola Energy kommer i to versioner – både med og uden sukker.

Man kan læse meget mere og tilmelde sig arrangementet via Facebook lige her.