Hvorfor ændre på en god tradition? Lørdag d. 14. september er det ottende år i træk, at Copenhagen Tweed Ride løber af stablen. Velekviperede gentlemen og -kvinder klædt i vintage fra top til tå cykler gennem gader og stræder i Kongens København, hvor Hendrick’s Gin som hovedsponsor sørger for væskebalancen med klassiske cocktails undervejs på turen.

Nostalgi, god stil og ikke mindst tweed på cykel beskriver ret godt, hvad man kan forvente sig af Copenhagen Tweed Ride. Der er altså en rigtig god undskyldning for at iklæde sig sit stiveste puds og for en stund leve som i “de gode gamle dage”.

PR foto: Copenhagen Tweed Ride

Op på jernhesten gennem hovedstaden.
Sammen med Hendrick’s Gin cykler Copenhagen Tweed gennem hovedstadens skønne oaser og populære spots i sixpence, seler, voluminøse kjoler og smukke hatte som en hyldest til en historisk tid.

Copenhagen Tweed Ride er en tilbagevendende mondæn og velklædt cykeltradition, hvor nøgleordet er vintage med tweed som gennemgående tema. Man kan se frem til at få adskillige kilometer i benene i et behageligt cykeltempo dog – det er jo ikke nogen cykelkonkurrence. Derfor vil der også være stop og picnic undervejs, hvor der er mulighed for at nyde en klassisk Hendrick’s G&T i fint selskab.

Dresscode?
Sådan en er der naturligvis. Den dufter af tweed, volume og vintage. Dresscoden for herrerne er vaskeægte “gentleman” med bl.a. veste, hatte og stokke. Hos damerne skal stilen være “mondæn mormorstyle” med bl.a. flagrende silketørklæder og blomstrende kjoler. Fælles for begge dresscodes er, at niveauet er tårnhøjt og Copenhagen Tweed Ride hædrer den gode stil, ligesom den bedste påklædning naturligvis præmieres.

Copenhagen Tweed Ride handler dog ikke blot om velekvipering, tern og vintage. Det handler i høj grad også om den gode etikette på cykelstien og at skabe god, gammeldags glæde blandt både medtrafikanter og tilskuere.

Hvis du vil med på en begivenhedsrig cykeltur tilbage i tiden, kan du stadig nå at tilmelde dig. Køb din billet her.

Kom og vær’ med til at byde sensommersolen velkommen på old school manér. Alle er velkomne til at kontakte Copenhagen Tweed, hvis de har brug for hjælp til påklædningen. Kontakt Copenhagen Tweed via facebook. Få også flere oplysninger på linket. Medbring egen jernhest.