Hovedstaden har fået nyt skate-anlæg. Det fejres ved en officiel åbningsfest ved skate-anlægget den 3. september.

Der er godt nyt til alle skate glade borgere i København. Skateanlægget X-hall ved Bispeengbuen er nemlig åbnet – og stedet indvies officielt tirsdag den 3. september 2019.

Kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (Å), ser frem til at indvie X-hall: Det er ingen hemmelighed, at X-hall har været længe ventet. Så meget desto større er glæden derfor nu, hvor vi kan fejre, at stedet er åbnet for byens skatere, ” siger hun og uddyber: ”Et aktivt fritidsliv kræver, at vi har gode steder at udfolde os på. Og med skateanlægget her kan skatermiljøet i dén grad udfolde sig. Det er stort. ”

Fungerende teknik- og miljøborgmester, Karina Vestergård Madsen (Ø), udtaler: ”Jeg er glad for, at vi endelig kan indvie X-Hall, og jeg vil gerne særligt takke skaterne for deres tålmodighed og selvfølgelig også de mange involverede parter for deres bidrag. Det er dejligt at se, at skaterne i høj grad allerede har taget de nye faciliteter til sig. ”

1.viceborgmester i Frederiksberg Kommune, Jan E. Jørgensen (V), siger: ”X-hall er et stort og meget imødeset bidrag til hovedstaden og dens tilbud til alle de skaterinteresserede unge – og endnu et skridt i retning af mere liv i området. Jeg håber, at X-hall kommer til at være et sjovt og udfordrende mødested, som skaterne bliver glade for. ”

Fakta.
Skate-anlægget X-hall er nu åbnet for alle brugere.
Stedet bliver officielt indviet tirsdag den 3. september 2019 kl. 15-17
Alle er velkommen ved indvielsen af skateparken X-hall, der finder sted på Hillerødgade 53, 2200 København N.

Programmet for indvielsen er følgende:
15.30: Skateboard-opvisning og DJ
16.10: Tale ved Franciska Rosenkilde, kultur- og fritidsborgmester i København
16.20: Tale ved Karina Vestergård Madsen, fungerende teknik- og miljøborgmester i København
16.30: Tale ved Jan E. Jørgensen, 1. viceborgmester, Frederiksberg

X-hall har åben i følgende tidsrum: Hverdage: 15-21 og weekender: 14-19.

Læs pressemeddelsen her.