Brass Monkey på Enghavevej 31 er top klar med 2. udgave af Heartbeat City. De starter derfor oktober med endnu et brag, hvor du er inviteret indenfor til en fed funky og musikalsk aften. Det sker torsdag d. 3 oktober. 

Brass Monkey‎Heartbeat City ✘ Thursday Party ✘ Brass Monkey

De har et tilpasset drinkskort, hvor du kan nyde lækre cocktails eller kolde øl til fordelagtige priser samt vil der være snacks og velkomstdrinks, så aftenen kan begynde helt rigtigt og med en fabelfantastisk stemning.

MUSIKSTIL.
Der er en ny puls i byen, når de to erfarne djs Alex De Large og Tony M finder plader frem til en eklektisk blanding af kvalitetsmusik indenfor adult oriented pop og rock fra midt-70’erne og 80’erne.

Forvent West Coast melodisk og funk, Synth Pop og Blue Eyed Soul made in Italy.
En musikalsk oplevelse for et modent publikum, der vil underholdes, mens de nyder et en lækker cocktail på Brass Monkey.

GÆSTE DJ’S.
Foruden husets DJ’s, Alex De Large og Tony M, vil Heartbeat Club hver gang introducere en dj selector eller musiker fra den københavnske musikscene som gæste-DJ. Denne gang er deres guest-dj Kim Las.

Læs mere her. Du kan se frem til flere events fra Brass Monkey, henholdsvis d. 7 november og d. 5 december. Yep – de er værd at holde øje med.