Fredag den 11 oktober blev Kulturnatten 2019 afholdt og Vesterbro Brandstation stod klar med blinkende lys, bamsehospital, ildslukning, hjelme til de små, popcorn og meget mere.  Der var ca. 100 små helte der trodsede vejret og fandt vejen frem til Enghavevej 170, hvor de blev taget imod med åbne arme. 

Dit Vesterbro tog paraplyen over hovedet og gik med på opdagelse, hvilke har givet disse stemningsbilleder. Nåede I ikke forbi, så fortvivl ej. I kan nemlig besøge Brandmuseet, hvor I kan gå på opdagelse i udstillingen om de mere end 300 år, hvor brandvæsenet har passet på os og byen. Der venter spændende oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Du kan leve dig ind i brandmændenes stolte og til tider dramatiske historie om indsatser ved katastrofer i både krigs- og fredstid og nogle af de store brande, hvor byen har været ved at brænde ned. Der er rig mulighed for at se, røre og gå på opdagelse i brandmændenes udstyr og udviklingen gennem tiden.

Læs mere her.

Hold da op en travlhed …. Hovedstadens Beredskab har været i fuld gang og det er snart forbi for denne omgang. Stor succes for de ca. 100 børn der har været forbi.

Slået op af Dit Vesterbro i Fredag den 11. oktober 2019