Enhver smuk kjole fortjener en personlighed, der bærer den – Og enhver kvinde fortjener at finde kjolen, der sidder, som skabt til hende. Det er netop dét der er Genskabt Vintage‘s mantra i den skønne kælderbutik – kun et stenkast fra den nye Metro på Enghave Plads.

Den røde damemannequin på gaden og det gule skilt over trapperne, skaber et blikfang, der er værd at kigge nærmere på. Her finder du nemlig en lille perle fyldt med vintage, beklædning, design, boligindretning, styling, events og ikke mindst; Indehaveren, Rikke, som er drevet af glæden ved at kunne dele det hele med andre! Du bliver mødt med det mest pragtfulde smil og ‘Hej med dig, dejligt at se dig’.

Rikke’s passion er på baggrund af hende arkitektuddannelse, hvor hun har fået stor respekt for godt håndværk og design. Hun elsker det faktum, at hun i Genskabt Vintage kan sørge for, at den passion og umage, der ligger i de fine gamle ting, ikke går tabt.

Hver ting og hver en kjole har en personlighed og en historie. Tøjet bliver nøje kurateret, repareret og istandsat, så det er lækkert og ”ready to wear”.

Derudover kan du også nyde en kunstudstilling af Suse Hartung, som er med til at forskønne butikkens vægge.

Dit Vesterbro har været på besøg, så tag et kig med i butikken her – eller endnu bedre, kig forbi Haderslevgade 31. Vil du vide mere, mens du lige snupper en kop kaffe mere, så læs videre på webshoppen her. Der er MASSER af gode unikke julegaveideer at finde til fruen eller kæresten.