Det er vigtige faktorer for vores krop, både i yoga øvelserne, men også i vores til tider udfordrende hverdag. Misa Yoga starter nye hold op i 2020.

Sally blev uddannet som yogalærer i 1991 og har dyrket, trænet og undervist i yoga i snart 30 år og det har været det bedste hun nogensinde har gjort for sig selv. Hun udtaler: Jeg var god til alle smidigheds øvelserne under min uddannelse og knap så god til de mere styrkende øvelser, men blev hurtigt klar over at styrke og smidighed hænger uløseligt sammen. Det er vigtige faktorer for vores krop, både i yoga øvelserne, men også i vores til tider udfordrende hverdag. Jeg er god til at mærke min krop i dag, kender dens svagheder og dens styrker og er god til at lytte til de signaler den sender mig. I 2004 tog jeg et kursus i pilates hos Lotte Paarup og oplevede at den alignment jeg arbejdede med i yogaen også var i pilates.

Sally bruger nu de øvelser blandet med hendes yoga, når hun føler at hendes krop trænger til ekstra styrke. Pilates træner især de dybtliggende muskler, som er tættest på skelettet, og især coremuskler, benmuskler og armmuskler. Yogalates er en sammensmeltning af yoga og pilates, og kombinationen giver en komplet træning, da den både styrker og strækker kroppen og med fokus på åndedrættet skaber du samtidig mental og fysisk ro.

Denne her indsigt og kropsbevidsthed vil hun gerne dele med dig og så mange som muligt, så fra og med 6. januar er der yogalates på skemaet hos Misa Yoga Skole. Noget for dig, så læs mere her. Du kan også læse mere om Misa Yoga Skole på Dit Vesterbro’s partnerside.