Nadia Chelh har indsendt en besked til Dit Vesterbro, hvor hun søger jeres hjælp! Nemlig hjælp til at finde en ny lejlighed på netop Vesterbro, hvor hun og familien allerede bor, men nuværende fremleje er udløbet. 

Nadia skriver således til Dit Vesterbro: Jeg søger lejlighed til min kæreste, jeg selv og vores datter på 11 mdr – både andelslejlighed (bankgodkendt til at låne 2, 2 mio) og lejelejlighed (lejeperiode mere end 1 år). Vi står pt i en ret presset boligsituation da vores nuværende fremleje på Oehnslægergade udløber d. 1. Maj 2020.

Vores datter er startet i institution på Vesterbro og er endelig faldet godt til efter en lang indkøring, hvorfor vi søger at blive i området. Jeg er selv fastansat i en fuldtidsstilling med fast løn som børnesagsbehandler på Frederiksberg Kommune. Min kæreste er selvstændig i transportbranchen og kører for “Det danske Madhus”.

Hvis i kender nogen som kender nogen som evt. står og skal sælge/leje i området, så smid endelig en besked på denne mail: nadiachelhi1@gmail.com.

Dit Vesterbro ønsker held og lykke til Nadia og familien med søgningen.