Arnold Busck er reddet. Butikken i Købmagergade drives videre under navnet Arnold Busck med JP/Politikens Forlag som nye ejer. Børnenes Boghandel drives videre af familien Busck og genåbner i nær fremtid. En stor del af butikkerne i resten af landet er overtaget af Indeks Retail. Det oplyses i en pressemeddelse.

Ulykken var stor over hele landet, da Arnold Busck den 27. april måtte meddele, at ledelsen havde fundet det nødvendigt at indgive konkursbegæring til Skifteretten.
Siden da har kuratorerne arbejdet intenst med at få Arnold Busck eller dele heraf til at leve videre i relevante sammenhænge. Det er nu lykkes, idet navnet og institutionen Arnold Busck samt 16 butikker med ca. 250 medarbejdere er sikret en fremtid.

Kuratorerne udtaler: ”Det er med stor glæde, at det er lykkes at redde så mange arbejdspladser og dermed bevare butikkerne åbne. Medarbejderne har i de seneste uger været meget engagerede omkring løsninger for fremtiden og tålmodige under forhandlingsforløbet, og vi er derfor meget tilfredse med, at vi nu er kommet til en løsning.”

Arnold Busck i Købmagergade, som i den seneste uge, har været genåbnet med stor succes, vil fortsætte med at holde åbent. Personalet står klar til at tage imod kunderne, og de glæder sig rigtig meget til gensynet. Det forventes, at de af Indeks Retail overtagne butikker, åbnes op så hurtigt som overhovedet muligt.