Det dejlige galleri, hVepsen Art Collective, som har beliggenhed i kælderen på Ingerslevgade 110, drejer desværre nøglen om og holder ophørsudsalg!

CCC Samuelsen maler abstrakte, moderne værker, hvoraf flere af dem kan betegnes som grafisk kunst med smukke, grafiske linjer og former. Nogle af dem stringente, andre med et tvist af noget andet; en form eller farve, der bryder mønsteret og gør værket endnu mere smukt og interessant. Nogle af malerierne er afdæmpede i farverne, andre er der knald på. Men selvom der ikke er et bestemt budskab eller anden morale bag, er der masser af stemninger og historier i hans billeder. Der er en perfekt afstemt balance i Samuelssons linjer, former og farvevalg. Man kan blive helt henført, næsten hypnotiseret af de meget smukke værker.

Overskriften siger dog alt, så du kan kigge forbi søndag d. 14 juni, lørdag d. 20 juni og søndag d. 21 juni, og sige farvel og gøre et kup på original kunst. Super gode tilbud, som køb to betal for en, og som som altid – med et smilende personale og godt humør. Trods alt.

Foto: Jesper Thode Larsen, Byportalerne.dk / Dit Vesterbro