Hverdagsaktivisterne giver alle muligheder for at være frivillige og møde nye, rummelige fællesskaber for mennesker med og uden handicap. Visionen hos Hverdagsaktivisterne er klar. Det oplyser Københavns Kommune i en pressemeddelse. 

“Vejen for et alsidigt samfund med plads til forskelligheder, hvor vi sammen skaber større inklusion af mennesker med handicap, banes ved at se styrker og ressourcer i alle mennesker. Ingen kan alt, men alle kan noget! “, siger Camilla Köhler Karlsson, daglig leder af Hverdagsaktivisterne, der er en del af Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse.

Hverdagsaktivisternes fællesskab består af over 100 aktive frivillige med og uden handicap, som alle engagerer sig i et bredt udvalg af frivilligaktiviteter. Det kan være fx være Copenhell, EM 2021, Priden eller DHL. Du melder dig til de events og begivenheder, som passer ind i din kalender. Alle vagter varer max 4 timer, og du vil altid modtage noget at spise og drikke. Du vil indgå i et oplæringsforløb, hvorefter du vil blive tildelt ansvarsområder som passer til dine behov og ønsker.

Så har du et handicap, er du pårørende, eller noget helt tredje, og syntes du Hverdagsaktivisterne lyder spændende og meningsfuldt at være en del af? Så tag kontakt! Kontakt Camilla Köhler Karlsson, tlf. 61 61 09 90 eller email: fe2l@kk.dk

Links.
Læs mere om Hverdagsaktivisterne

Læs pressemeddelsen her.