Vesterbros lokale kunstbiks, Monday Studio, har fået vokseværk og flytter nu til nye lokaler i den pulserende og kreative oase, ved krydset Oehlenschlägergade og Matthæusgade.

Foto: Monday Studio

Monday Studio er Vesterbros egen lille krea-darling, hvor den spirende kunstner er midtpunkt. Med et væld af bøger og original såvel replika kunst, samt egen produktion af tøj og kunst-zines, byder Monday Studio på et mangfoldigt repertoire for enhver smag. Men de gamle lokaler på Brorsonsgade rakte ikke butikkens potentiale.

“Vi har simpelthen brug for noget større for at kunne følge med” fortæller Jakob Hindhede, stifter og ejer af Monday Studio. Han fortsætter; “Da vi åbnede butikken for kun 1 år siden havde vi et ønske om at være Vesterbros nye ‘go-to’ hvis man ville gå på opdagelse på den nye kunstscene, hvad end det handlede om kunst til væggen eller i bogform. Derfor endte vi op med et bredt katalog af, hvis jeg selv skal sige det, super fed kunst og alt dertilhørende. Det skulle være en lille oase der oser af kreativitet – og det blev det. Og det tog om sig. og vores gæster elsker det. Så nu, for at følge med folkets ønske om ny kunst, flytter vi i lokaler hvor vi kan tilbyde endnu flere lækkerier til de kunstelskende københavner”.

BEHIND THE SCENE.
Bag Monday Studio findes Art Monday, et kunstvirke der, som hybrid igennem årene, har budt både den københavnske og nationale kunstelsker velkommen til en verden af upcoming kunst, alt igennem pop up events af bred karakter. Alt fra kortfilm festivaller, ugelange kunst-events og store udendørs udstillinger har været at finde.

Nu, til dagligt, står Art Monday bag kunstbladet ‘Monday Yet?’ samt den eksklusive tøjkollektion ‘We Wear Art First’ hvor de, sammen med lokale kunstnere, laver tøj med redesignet kunsttryk. For kun et år siden åbnede Monday Studio på Brorsonsgade, og sikke en start. Med et kunstnerisk hold på cirka 40 og et væld af indie publikationer, er Monday Studio blevet den lokale biks at besøge, hvis man vil opdage ny og spændende kunst.

NYT I STØBESKEEN.
Det stopper dog ikke her, for med de nye lokaler vil Monday Studio nu også være stedet hvor du kan opleve workshops, tematiske udstillinger og andre inspirerende events. “Monday Studio bygger videre på den forlæggende drøm om at skabe oplevelser for lægmand. Og præsentere den spirende kunstscene for enhver der måtte være interesseret i at blive inspireret” fortæller Jakob Hindhede. “Derfor arbejder vi stadig efter at skabe et væld af gode oplevelser i Monday Studio”.

GRAND reOPENING.
Monday Studio slår dørene op til de nye lokaler på Matthæusgade d 7 August – og alle er selvfølgelig inviteret med til at fejre åbningen af den butik og galleri.

———
Hvor
Monday Studio
Matthæusgade 21,
1666 KØBENHAVN V

Hvornår
Fredag 7 August
Kl 17-22

Kontakt
Art Monday
co/Jakob Hindhede
hello@artmonday.net
+45 301 305 73

Monday Studio
Matthæusgade 21
1666 København V