Overvejer du at synge i klassisk kor? Har du en god sangstemme? Og kunne du tænke dig at være en del af et hyggeligt og ambitiøst sangfællesskab med store planer denne sæson? Så meld dig til Blaagaard Kammerkors øveaften i Kristkirken d. 22 september 2020.

Der står: Om du er lige er flyttet til byen og trænger til at få smurt sangstemmen og få et fællesskab, eller du er en rutineret københavner, som bare gerne vil være en del af et kor igen. Vi har netop begyndt prøverne frem mod vores julekoncerter, hvor vi har fokus på at lære flere hele værker. Så det er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af koret at synge med os.

Vi har været i gang igen i en måned efter coronanedlukning, så vi har fået skabt gode rutiner for afspritning og synger med to meters afstand i et meget stort kirkerum (med skøn akustik) efter myndighederne og regeringens retningslinjer.

For at vi er sikre på, at vi ikke bliver for mange, skal du tilmelde dig senest mandag den 21. september klokken 20.00 ved at trykke deltager på eventet her på Facebook eller sende os en besked.

Noget for dig, så læs mere her.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk