Hvis du ikke skal ud og høste kartofler, så kig forbi Folkehuset Absalon i uge 42. Der er et spændende program til hele ugen. Det oplyses i deres seneste nyhedsbrev. 
Der står:
Lørdag d. 10. oktober kl. 10-12 er der Familieværksted i tårnværelset. Her lærer vi at filte billeder af uld i mange farver. Workshoppen er for børn på 8-12 år med deres voksne. Tilmeld jer her.
Søndag d. 11. oktober kl. 15-16 spiller vi Børnemusikbanko med alle de bedste børnehits. Det koster 10 kr. at være med, og I skal købe billetter til både voksne og børn. Læs mere her.
Teaterrummet er en halv teatertime i et magisk rum. Første gange er søndag d. 11. oktober kl. 13:00 og 13:45, hvor I kan opleve forestillingen ‘Musen i pakken’, som er god til de 0-7-årige.  Køb billet her.
Mandag d. 12. oktober laver vi Potter med patter i salen fra kl. 20-22. Ida guider os fra ler til færdigformet potte, som du kan male derhjemme, når den er tør. Tilmeld dig her.
I år laver vi en Harry Potter familiequiz for voksne og børn. Quizzen er allerede udsolgt, men følg med på begivenhedssiden på facebook, hvis I gerne vil med. Det sker, at nogen ikke skal bruges deres billetter alligevel.
Keramikværkstedet inviterer også til efterårsferieworkshops for store og små i uge 42. Hold øje med kalenderen.