Tivoli er over sommeren lykkedes med at omstille sin have og sit kulturprogram fra få store events til mange mindre formater. Det har Tivolis gæster taget rigtig godt imod, og derfor har Tivoli været på forkant med de nye covid-19 anbefalinger og restriktioner, som blev meldt ud af regeringen fredag aften. Samtidig er det lykkedes at regulere gæsteantallet og gæsternes bevægelser rundt på de 82.000 m2, så forlystelseshaven på intet tidspunkt har været i nærheden af det maksimale antal, der må lukkes ind. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Den sidste uge af Halloween står for døren og Tivoli nærmer sig den kommende julesæson. Gæsterne har gennem sommeren og efteråret vist, at de er gode til at holde afstand og benytte sig af Tivolis digitale nyheder for at undgå kødannelser, bl.a. den digitale kø til forlystelserne på Tivoli App’en.

Tivolis direktør Susanne Mørch Koch siger: ” Tivoli har solid erfaring med at give gæsterne en tryg og god oplevelse. Derfor har vi hurtigt omstillet os til de nye restriktioner, der træder i kraft i de kommende dage.

Tivoli har formået at holde alt åbent under gældende begrænsninger med et varieret kulturprogram på scenerne og i hele Haven. Vores mål har været at give danskerne, og ikke mindst københavnere, et trygt og godt pusterum midt i København hele sommeren og under Halloween. Det fortsætter hele november med intimkoncerter med populære danske kunstnere og masser af små julekoncerter i december.

Vi har heldigvis 82.000 m2 at gøre godt med, og vi er på intet tidspunkt gået til det antal vi må lukke ind. Derfor har vi hurtigt omstillet os til de nye restriktioner, der træder i kraft i de kommende dage.

Det glædelige er, at Tivolis gæster viser en enorm hensynsfuldhed overfor hinanden. De holder afstand og bevæger sig roligt rundt i Tivoli, og de benytter sig af vores nyudviklede Tivoli app, så de undgår at stå i fysisk kø. Samtidig har vi hele tiden overblik over, hvor mange gæster der er i Haven, og hvor de befinder sig.  Hvis der i kortere perioder i et område af Tivoli trækker op til at blive for pakket, er vi hurtige til at ensrette passagerne. Og vi tøver ikke med at lukke indgangene kortvarigt, hvis vi skønner, det er nødvendigt for at undgå trængsel. Det gjorde vi f.eks. to gange i lørdags. Det skal være både rart og trygt at komme i Tivoli”

Følgende tiltag er klar til på mandag
Ud over at tilpasse sig forsamlingsforbuddet på 10 og kravet om at bære mundbind på indendørs arealer, skærper Tivoli sine forholdsregler på en række områder for at gøre gæsteoplevelsen endnu mere tryg:

1. Ved alle forlystelser og spisesteder opsættes der skilte med en anbefaling om at bære mundbind.

2. Opmærksomheden øges på antallet af gæster og deres bevægelser i Haven for at være på forkant med foranstaltninger som f.eks. øget ensretning og om nødvendigt at lukke for indgang kortvarigt.

3. Der placeres flere kontrollører på strategiske lokationer.

4. Den digitale kø på Tivoli App’en udvides til flere forlystelser, og den fysiske kø afpasses til at rumme det antal gæster, der er plads til på den næste tur.

Halloween i Tivoli fortsætter til og med søndag den 1. november og Jul i Tivoli foregår i perioden fra den 13. november til den 3. januar. Læs mere om alle Tivolis tryghedstiltag på siden Pas På Hinanden på Tivoli.dk.