SPRØD Vesterbro
Oehlenschlægergade 50
1663 København V
61 37 37 96
hej@sproedtakeaway.dk

Følg SPRØD på Facebook:

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 11-20
Lørdag kl. 11-16

Vesterbros sprødeste Take Away
I hjertet af Vesterbro – på Oehlenschlægergade – ligger en af Vesterbros absolut bedste Take-Aways. Navnet er SPRØD, og dét beskriver maden i en nøddeskal.

Når man træder ind ad døren hos Sprød, føler man sig straks velkommen. Indretningen er ren og funktionel; what you see is what you get. Disken bugner af farverige, sunde lækkerier, og man mødes med et smil og en betjening, der er nede på jorden.

SPRØD er en salatbar, men det er faktisk også en juicebar og en sandwichbar. Et par varme retter tilbyder de også. Indehaveren Patrick er kok og kerer sig om gode råvarer. Derfor henter han grøntsagerne selv hver morgen.

Mad der gør glad
En SPRØD-kunde er en glad kunde. Derfor har SPRØD ikke alene et imponerende udvalg af færdigblandede salater, men tilbyder også salater efter bland-selv-princippet. Her vælger du først en bund af enten spinat, spidskål, quinoa, hjertesalat, rucola eller fuldkornspasta. Derefter vælger du blandt årstidens lækre toppings, og hvilken af SPRØDs hjemmelavede dressinger der skal på. Salaterne fås både som ren vegetar eller med enten kylling, varmrøget laks eller kalv.

Samme kødvalg er muligt i SPRØDs sandwichs, hvor du selv bestemmer om brødet skal være rugbrød, surdejsbrød eller glutenfri. Vegetarsandwichen kan man også nemt blive forfalden til.

SPRØDs varme retter går som varmt brød. Her kan du typisk vælge mellem 4 forskellige, der varierer fra alt fra Panang karry med kylling og sprøde grøntsager til svinekød med sprødt grønt stegt i østerssauce, chili, hvidløg og basilikum. Måske er der en chili con carne med rørt creme fraiche, chiliolie og friske urter på menuen. Og fra tid til anden er man heldig, at SPRØD tilbyder en af de klassiske, gamle, danske retter à la mormor-mad: tarteletter med høns i asparges, boller i karry og lignende. De varme retter serveres oftest med ris eller spidskål efter eget valg.

Er du i det søde hjørne, nupper du bare en af SPRØDs desserter; raw bites, en syndig chokolademousse eller måske en frisk panna cotta.

Hos SPRØD kan du få hele 8 forskellige slags friskpresset, sunde juice, og i det hele taget kan du bestille SPRØDs mad med god samvittighed. Det er sund mad, der gør kroppen glad.

En, to, mange…
SPRØD tilbyder catering, fra 8 til op til 150 personer. Ønsker du noget, SPRØD ikke har på menuen, for eksempel smørrebrød eller andet, så spørg endelig efter det. Det meste kan lade sig gøre. SPRØD laver mad til fester, firmaarrangementer og møder mm. Bestil via hjemmesiden, SPRØD APPén, ring eller kig forbi!

Vesterbro by heart
SPRØD passer på smukkeste vis ind i sine omgivelser. Oehlenschlægergade er en typisk Vesterbro-gade med klassiske lejligheder, en vinbar, designbutikker, de gamle værtshuse, børnefamilier, et par grønne træer og lidt graffiti hist og pist. Der er en diversitet og en rummelighed på Vesterbro, en vitalitet og en sprødhed.

På Vesterbro er der plads til alle, og det samme er der hos vores sølvpartner Sprød. Her kan det meste lade sig gøre.

Kunderne siger på Facebook…
”Vesterbros bedste sandwiches og sunde, lækre take away….Mums.” (Martin)

”Super lækker mad, rigtig sød betjening. Det er bestemt ikke sidste gang, vi skal have take away fra Sprød. Hele familien elskede al maden. Jeg bestilte urtefrikadeller, kyllingespyd, 2 varme retter, 2 salater plus dadel-romkugler, og alt blev spist med stor fornøjelse. Tak Sprød for sund og lækker mad.” (Lena)

”Bruger Sprød i spisepausen en til et par gange om ugen og glæder mig hver gang! Betjeningen er fortrinlig, priserne i orden og maden i topform. Dejligt sted at få et gedigent velforberedt, sundt måltid uden alt for meget hovskisnovski-sovs og tingeltangel-tang. Du får, hvad du bestiller, og det er lækkert! Varmeste anbefalinger herfra!” (Simon)

”Bestilte deres sandwiches til et møde, og det gav nogle glade mødedeltagere. Kan ikke huske at have smagt en bedre sandwich; absolut fantastisk. I dag vil jeg smutte forbi og købe varm take away mad, og jeg glæder mig.” (Elsebeth)

”Bliver mere og mere imponeret af den kreativitet og den solide høje kvalitet, som stedet står for. Virkelig en madoplevelse som skiller sig ud.” (Michael)

”Tusind tak til Patrick og SPRØD for at lave verdens lækreste smørrebrød til vores barnedåb. Alle vores gæster kommenterede hvor enormt lækkert det var.” (Anne Louise)

”Bedste madkoncept på Vesterbro.” (Rebecka)

sølvpartner

Del på sociale medier