Misa Yoga Skole
Strandlodsvej 6A
2300 København
27 28 32 35
Sally@misa.dk

Følg Misa Yoga Skole på Facebook og på Instagram

En stærk krop og mental styrke
Yoga er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik, kropstillinger og mental styrke. Yoga betyder at ”forene” og skabe harmoni mellem krop og sind. De fysiske øvelser styrker svage områder i kroppen, og der arbejdes med både store og små muskler. Vejtrækningen er med til at guide dig i forhold til at strække din krop helt ud til dens naturlige begrænsninger.

Alle mennesker uanset alder og køn kan dyrke yoga, uanset hvor smidig man er.

Yoga-undervisningen
Hos Misa Yoga finder du undervisning indenfor hatha yoga (blide langsomme stræk), dynamisk yogaflow (styrke og udholdenhed), yolates (yoga og pilates fusion) samt meditation og afspænding. Der undervises med respekt for kroppens linjer og den individuelles træning.

Her er tonen seriøs og livsglad og eleverne inspireres til at skabe balance mellem smidighed og styrke.

Du vælger selv en yogaform du har lyst til at prøve og kontakter den lærer du gerne vil følge.

Leder og indehaver Sally Tautoft og skolens historie
Sally (f. 1956) er oprindeligt uddannet korrespondent i engelsk/fransk fra Handelshøjskolen (CBS i dag). Siden færdiggørelsen af uddannelsen som yogalærer i 1991 ved Kreativ Yoga, Aase Kristensen, Jette Berring og Claus Wittig, har hun helliget sig arbejdet som yogalærer på fuld tid og startede i 1998 Misa Yoga på Amager.

Misa Yoga blev udvidet med Misa Yoga Skole med uddannelse af yogalærere på toårige og senere etårige forløb. Sally har derudover arrangeret yogarejser til Grækenland, Indien, Tyrkiet og Thailand samt kortere og længere retreats i Danmark.

Højt til loftet og havudsigt
I marts 2017 flyttede Misa Yoga Skole til Strandlodsvej 6A, en parallelvej til Amager Strandvej. Her er der lys, masser af plads, højt til loftet og udsigt over Kløvermarken og Øresund. Fra Lergravsparken metrostation er der ca. 10 minutters gang til skolen.

sølvpartner

Del på sociale medier